Hjem

Blog

Om Meg

Hvem er jeg?

Eivind Krey Hanssen

Jeg er født på Stokmarknes sykehus, den 4. Februar, 1981, og er en sprø person, som liker å få andre til å le. Er 200% ærlig og like mange % direkte, sier gjerne det jeg mener + litt til!

Kommer opprinnelig fra Kvæfjord i Troms fylke, men har fungert som flytt-same i min oppvekst. Plassene som har mest tilhørighet hos meg, er Gombogen / Sigerfjord og det er disse plassene jeg har oppholdt meg mest på. Både når det gjelder fritid og når det gjelder venner.

Mine interesser fant grobunn ganske tidlig i min barndom. Jeg var ikke gamle karen før jeg sto alene på kaia, med en vegstikke som stang, og slengte den første "småseien" på land. Du skulle ha sett meg(!!), var så stolt at det lyste lang veg, og siden den gang har jeg hatt fiske som hobby.Maling/tegning, tatovering, jakt/fiske, fotografering og fluebinding, er alle interesser som har startpunktet i naturen rundt meg.

Driver veldig mye med Pc som verktøy, det være seg flash, html, php, gif-animering, bilderedigering osv. Alle disse tingene er blitt en del av den jeg er i dag.